Chroń swoją prywatność dzięki VPN z funkcją Kill Switch

Jeśli Twoje połączenie z siecią VPN zostanie nagle przerwane, funkcja Kill Switch zablokuje Twój dostęp do internetu, w ten sposób chroniąc Twoją prywatność.

Dłoń naciska dużym palcem wskazującym czerwony przycisk, w tle otoczony gwiazdami.
Co to jest Kill Switch i jak działa?

Co to jest Kill Switch i jak działa?

Ta funkcja jest jak automatyczny przycisk wyłączania Twojego internetu: blokuje dostęp do sieci z poziomu systemu w przypadku, gdy nagle stracisz połączenie z VPN. Dzięki temu Surfshark zawsze zabezpiecza Twoje wrażliwe dane dzięki wiodącemu w branży szyfrowaniu i protokołom bezpieczeństwa.

Jakie są zalety Kill Switch?

Chroń swoje wrażliwe dane, gdy stracisz połączenie z VPN

Chroń swoje wrażliwe dane, gdy stracisz połączenie z VPN

Dopilnuj, by Twój ruch internetowy był zawsze szyfrowany

Dopilnuj, by Twój ruch internetowy był zawsze szyfrowany

Zabezpiecz swoją tożsamość przed hakerami i cyberprzestępcami

Zabezpiecz swoją tożsamość przed hakerami i cyberprzestępcami

Zapewnij sobie bezpieczeństwo w krajach objętych restrykcjami

Zapewnij sobie bezpieczeństwo w krajach objętych restrykcjami

Upewnij się, że chronisz swoją prywatność podczas udostępniania plików

Upewnij się, że chronisz swoją prywatność podczas udostępniania plików

Korzystaj z dobrodziejstw internetu bez żadnych obaw

Korzystaj z dobrodziejstw internetu bez żadnych obaw

Jak działa Kill Switch na moim urządzeniu?

Najpierw musisz zalogować się na swoje konto lub utworzyć nowe.

Najpierw musisz zalogować się na swoje konto lub utworzyć nowe.

Wejdź w Ustawienia i włącz Kill Switch.

Wejdź w Ustawienia i włącz Kill Switch.

I gotowe! Twoje dane będą zawsze bezpieczne dzięki naszemu wiodącemu w branży szyfrowaniu.

I gotowe! Twoje dane będą zawsze bezpieczne dzięki naszemu wiodącemu w branży szyfrowaniu.

Poznaj funkcję Kill Switch
Załóż konto i skorzystaj ze specjalnego rabatu
Surfshark

Oferta VPN, która wymiata

Zdobądź % zniżki + mies. EKSTRA
Skorzystaj z oferty